نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد
سرخط خبرها

جایگاه سمیعی سست‌تر از جواد نکونام | برکناری مدیر استقلال کلید خورد

  • کد خبر: ۲۹۰۰۶۹
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
جایگاه سمیعی سست‌تر از جواد نکونام | برکناری مدیر استقلال کلید خورد
در شرایطی که زمزمه برکناری جواد نکونام در هفته‌های اخیر بار‌ها به گوش رسیده، اما جایگاه فرشید سمیعی سست‌تر از سرمربی آبی‌ها است و چه بسا این مدیر زودتر از نکونام از سمتش برکنار شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  جواد نکونام جایگاه امن و مطمئنی در استقلال ندارد و به واسطه روند سینوسی که ازابتدای فصل طی کرده، وضعیت مطلوبی را در این باشگاه تجربه نمی‌کند.  

سرمربی استقلال حتی در برهه‌ای تا آستانه برکناری از استقلال نیز پیش رفت و مدیرعامل باشگاه استقلال با چند گزینه خارجی نیز مذاکره کرد که در نهایت مدیران بالاتر باشگاه استقلال مانع از انتخاب سرمربی جدید خارجی شدند تا جواد نکونام به مربیگری در این باشگاه ادامه دهد.


حتی اخیرا احمد شهریاری به حمایت قاطعانه از جواد نکونام پرداخت و این مربی را تایید کرد تا به نوعی مشخص شود که تصمیماتی که قرار بود به دست سمیعی اتخاذ شود، مورد تایید رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال نیست و ظاهرا این سناریو قرار است طور دیگری پیش برود.

در همین باب شنیده می‌شود جایگاه سمیعی در این برهه که استقلال نتایج خوبی به دست نیاورده، بسیار سست‌تر از جواد نکونام است و اگر استقلالدر بازی‌های آتی  به نتیجه دلخواه نرسد، ابتدا او از سمتش در باشگاه استقلال برکنار خواهد شد.

درباره سمیعی شنده می‌شود که مدیران باشگاه استقلال ازعملکرد او رضایت ندارند و حواشی که در هفته‌های اخیر گریبان استقلال گرفته را ناشی از مدیریت نامناسب او می‌دانند.

با این شرایط اگر استقلال در دربی نتیجه نگیرد به احتمال زیاد فرشید سمیعی به سمت در‌های خروجی باشگاه استقلال سوق داده خواهد شد تا بعد از انتخاب مدیر جدید سرمربی نیز معرفی شود.

درواقع هدف اول مالکان باشگاه استقلال برخلاف تصورات این است که به وضعیت مدیریتی تیم خود سرو سامان دهند و ترتیبی اتخاذ کنند که تیم وارد حاشیه نشود.

حتی ممکن است در صورت نتیجه گرفتن استقلال در دربی نیز حرارت مدیران بالادستی استقلال برای برکناری سمیعی بیشتر هم بشود و این مدیر که سوابق آن چنانی در ورزش ندارد، از سمتش کنار گذاشته شود تا فرد تازه‌ای مدیریت استقلال را به دست بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->